Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västerhaninge IF A-lag Herrar

21 juli 2013
16:30

Rönninge/ Salem

Referat: Västerhaninge IF - Rönninge/ Salem

Första gruppspelsmatchen slutade med stabila 4-0 till Västerhaninge. Västerhaninge spelade bra med stor rörlighet och hade kontroll på matchen redan från start. 1-0 kom i den 11:e minuten genom Adam efter fint förarbete av Akif . 2-0 genom Sami efter att Adam vänt ut och in på Rönninges backlinje och servat Sami öppet mål. Det var bud på betydligt fler mål men 2-0 stod sig halvleken ut.
Andra halvlek in kommer Fatih och som den notoriske målskytt han är gör han mål direkt, det han knappt gå trettio sekunder och matchen var defenitivt punkterad, förarbete av Oktay. 4-0 en frispark där Västerhaninges målvakt Alli rusar över hela planen och kräver att han får ta den. Alli var uppenbarligen trött på alla missade frisparkar. Alli smeker bollen över Rönninge muren helt otagbart för keepern, världsklass.
Sammanfattningsvis var Västerhaninge numret för stora för Rönninge nu väntar Tumba i nästa match på tisdag.